top of page

Individuele schrijfcoaching

Ben je bezig met een schrijfproject? Wil je feedback op korte verhalen of stukjes uit je manuscript? Heb je nood aan schrijfoefeningen op maat of aan iemand die meedenkt over bepaalde aspecten? Ik begeleid fictie en non-fictie schrijfprojecten in een beginstadium of gevorderde fase.

Tijdens een gratis intakegesprek bekijken we samen waarmee ik jou kan helpen. We maken praktische, inhoudelijke en financiële afspraken over het traject en het doel van onze samenwerking. Daarna maak ik een offerte op.

Begeleidingstraject in de kijker:

Coming soon:

Wandel door je boek(idee)

Eerlijk is eerlijk, het schrijfproces van een boek is best een lange reis. Er zijn mensen die halsoverkop vertrekken. En er zijn mensen die graag voorbereid te werk gaan. Wanneer je tot die tweede groep behoort, is dit wandeltraject iets voor jou. Wandelen stimuleert de creativiteit. Tijdens 3 wandelingen krijg je inzicht in de stappen die je kan ondernemen en in de bagage die je nodig hebt om in de (nabije) toekomst een boek te schrijven. 

Wat mensen schreven over mijn aanpak

Sophia, auteur van kinderverhalen

Nadat ik een cursus had gevolgd bij Lore vroeg ik haar of ze me kon helpen mijn verhaal af te werken. Lore is heel kritisch-constructief en I love it. Ik heb niets aan iemand die me enkel lof geeft voor mijn gepresteerde werk. Ik heb iemand nodig die met mij mee het pad bewandeld en me wijst op de mogelijkheden en verder opbouwend adviseert op het basisverhaal. Heel veel dank voor je eerlijke, oprechte insteken, kanttekeningen en sterke voorstellen, Lore!

Cécile, cursus 'Hoe begin ik aan een boek'

Ik wou je toch nog even persoonlijk mailen om je te bedanken. Ik stond een beetje kritisch tov de cursus: hoeveel kan je uit een cursus halen op slechts 4 lessen, met de beperkte tijd die ik heb. Maar ik heb er ontzettend veel van opgestoken! Mijn ideeën zijn veel concreter geworden en heb veel kapstokken gekregen om hiermee verder te gaan. Dus mijn oprechte dank hiervoor! Ik heb de lessen met veel plezier gevolgd.

Julie, cursus Creatief Schrijven

Ik ben vaak onzeker over mijn teksten en ideeën, maar jij hebt zo'n open persoonlijkheid die aanstekelijk werkt en ineens droeg ik mijn eigen tekst voor.

Kristoffel, manuscriptbeoordeling

Je analyseerde m'n schrijfstijl terdege. Goede wake-up call. Topwerk, jouw leesverslag en alle tekstsuggesties/correcties. Tevens, dankzij jouw input, stelde ik een checklist op van punten waar ik vanaf nu op let bij het redigeren en schrijven. Dat geeft me een hernieuwde focus om het boek zelf nog eens aan te pakken.

Lisa, cursus erotisch schrijven

Ik ben aan het schrijven aan een tekst voor de wedstrijd van Het Rode Oor. Zonder veel verwachtingen, want de lat ligt hoog denk ik.

Maar ik heb nog veel aan je lessen bij het schrijven van de tekst en dat wou ik je toch even laten weten.

bottom of page