top of page

HELDERE TEKSTEN SCHRIJVEN VOOR JE BEDRIJF?

Laat dat maar aan
mijn koppie over!

Stel je copy opdracht voor

Over  
Mij

Hallo, mijn naam is Lore Mutsaers. Ik ben auteur, sociaal ondernemer, schrijfdocent en copywriter. Ik heb al veel schrijfkilometers afgelegd, zowel op vlak van zakelijk schrijven als creatief schrijven. Ik werk al zes jaar als marketing- en communicatieadviseur in de onderwijssector. Samen met schooldirecties stippel ik een communicatiestrategie uit. Ik professionaliseer schoolteams via communicatietrainingen, en schrijf zelf ook beleidsteksten, visieteksten, webteksten, vacatureteksten, folderteksten, videoscripts, advertentiesteksten en social media teksten. Daarnaast schrijf ik in opdracht van kleine ondernemingen en vzw's. Ik hou niet alleen van helder en zakelijk schrijven, maar ook van creatief en literair schrijven. In 2019 publiceerde Lannoo mijn roman 'Dwaal zacht'.

 

Omdat ik al jaren schakel tussen literair, zakelijk en wervend schrijven, ken ik de verschillen. Ik weet welke kanalen welke soort teksten vereisen. Als copywriter schrijf ik teksten met een doel voor ogen. Als docent kan ik jou de basisprincipes van helder schrijven aanleren. Wil je betere webteksten, vacatureteksten, speeches, (sollicitatie)brieven of e-mails leren schrijven? Dan kan ik je individueel coachen of een opleiding ontwikkelen op maat van je bedrijf. Jij bepaalt mee wat je van mij wil leren en op welke manier.   

IMG_20220410_183606.jpg

Hoe ik jou 
Als ondernemer of organisatie
kan helpen?
De Keuze is
Aan jou. 

Copy opdracht

Vind je het moeilijk om schriftelijk te communiceren over je aanbod of bepaalde projecten? Weet je niet hoe je SEO kan toepassen in je webteksten? Of heb je geen tijd om teksten te schrijven? Ieder z'n expertise en z'n plezier. Vertel of bezorg me de input en ik klaar de schrijfklus voor jou.

opleidinG

Brieven, e-mails, speeches, vacatureteksten, webteksten, beleidsteksten, ... Leer de basisprincipes van helder schrijven toepassen op een drager naar keuze.

Contact
bottom of page