top of page

Aanbod

Vroeger had ik geen schrijfkuur nodig. Wanneer ik er zin in had, ging ik zitten - eender waar - en begon ik te schrijven. Hoe ouder ik werd, hoe minder goed dat nog lukte. Er was altijd wel iets anders dat mijn aandacht vroeg. Herkenbaar? Dan is een schrijfkuur misschien wel dé oplossing voor jou. Toen ik net begon met schrijven, gaf ik mezelf elk jaar een schrijfkuur cadeau in de vorm van een schrijfweekend, een cursus of een begeleidingstraject waarbij ik feedback kreeg op mijn teksten. Mijn schrijfproces kreeg een boost en mijn ideeën en verhalen gingen weer leven. Maar nog belangrijker, ik werd er blij van.

 

Voor jou ontwikkelde ik een aanbod op basis van drie bouwstenen. Afhankelijk van je noden en de fase waarin je zit, kan een bouwsteen je verder doen groeien als schrijver. 

1-op-1 coaching

Ben je bezig met een schrijfproject? Wil je feedback op korte verhalen of stukjes uit je manuscript? Heb je nood aan schrijfoefeningen op maat of aan iemand die meedenkt over bepaalde aspecten? Ik begeleid fictie en non-fictie schrijfprojecten in een beginstadium of gevorderde fase.

Tijdens een gratis intakegesprek bekijken we samen waarmee ik jou kan helpen. Daarna maak ik een offerte op.

Schrijfcursus

Volg een groepscursus en laat je inspireren door anderen en hun teksten. Ik geef cursussen bij verschillende organisaties in Antwerpen. 

Manuscript-
beoordeling

Heb je een (eerste, vierde, tiende, ...) versie van je manuscript klaar?

Wil je graag professionele feedback voor je het naar een uitgever stuurt? Ik lees je manuscript en bezorg je redactionele feedback en een schriftelijk leesverslag.

Schrijfweekends & retreats

Wil je als eerste info over toekomstige schrijfweekends of schrijfretreats? 

Ik breng je op de hoogte als het zover is!

WaT mensen schreven over mijn aanpak

Sophia, auteur van kinderverhalen

Nadat ik een cursus had gevolgd bij Lore vroeg ik haar of ze me kon helpen mijn verhaal af te werken. Lore is heel kritisch-constructief en I love it. Ik heb niets aan iemand die me enkel lof geeft voor mijn gepresteerde werk. Ik heb iemand nodig die met mij mee het pad bewandeld en me wijst op de mogelijkheden en verder opbouwend adviseert op het basisverhaal. Heel veel dank voor je eerlijke, oprechte insteken, kanttekeningen en sterke voorstellen, Lore!

Cécile, cursus 'Hoe begin ik aan een boek'

Ik wou je toch nog even persoonlijk mailen om je te bedanken. Ik stond een beetje kritisch tov de cursus: hoeveel kan je uit een cursus halen op slechts 4 lessen, met de beperkte tijd die ik heb. Maar ik heb er ontzettend veel van opgestoken! Mijn ideeën zijn veel concreter geworden en heb veel kapstokken gekregen om hiermee verder te gaan. Dus mijn oprechte dank hiervoor! Ik heb de lessen met veel plezier gevolgd.

Julie, cursus Creatief Schrijven

Ik ben vaak onzeker over mijn teksten en ideeën, maar jij hebt zo'n open persoonlijkheid die aanstekelijk werkt en ineens droeg ik mijn eigen tekst voor.

Kristoffel, manuscriptbeoordeling

Je analyseerde m'n schrijfstijl terdege. Goede wake-up call. Topwerk, jouw leesverslag en alle tekstsuggesties/correcties. Tevens, dankzij jouw input, stelde ik een checklist op van punten waar ik vanaf nu op let bij het redigeren en schrijven. Dat geeft me een hernieuwde focus om het boek zelf nog eens aan te pakken.

Lisa, cursus erotisch schrijven

Ik ben aan het schrijven aan een tekst voor de wedstrijd van Het Rode Oor. Zonder veel verwachtingen, want de lat ligt hoog denk ik.

Maar ik heb nog veel aan je lessen bij het schrijven van de tekst en dat wou ik je toch even laten weten.

bottom of page